100 Sek rabatt för nya kunder med Rabattkod: 2024

Inom 14 dagar från dagen efter det att varan mottagits ger Distansavtalslagen dig rätt att returnera felfria varor utan att du måste ange anledning. Vänligen notera att eventuell returfrakt betalas av dig.

Vänligen observera i sammanhanget att en beställning som inte tas emot/inte hämtas ut, inte utgör laglig grund till ångerrätt. Beställd men ej uthämtad vara som kommer i retur kommer därför debiteras 300 kr för retur & administrationskostnader. Avdrag för detta görs innan eventuell återbetalning sker.

Ångrar du ditt köp måste Greentrip.se kontaktas via mejl till info@greentrip.se fullständigt namn, ordernummer och telefonnummer ska då anges.

  • Vi återkommer snarast därefter med anvisningar om hur returen ska hanteras.
  • Spara inlämningskvittot som ges av fraktombudet när returen lämnas in för säkerhets skull.

Vänligen observera att varan måste vara i nyskick samt förpackad och returnerad i oskadat originalemballage på samma sätt som när den mottogs för att ångerrätt utan extra kostnad ska gälla. Vid kontroll av returen kan vi annars behöva göra värdeminskningsavdrag i proportion till hur varan och emballaget ser ut vid mottagandet, om den inte har returnerats med hänsyn till dessa anvisningar.  

Om du ångrar ditt köp, tänk därför på hur du själv förväntar att en vara ska se ut när du öppnar den, det brukar vara den bästa insikten om hur en vara ska se ut inför en retur. När varan tas emot så är det därför klokt att öppna den försiktigt.